Ansök banklån online  
 

--------------------------------

Banker i Sverige:
SevenDay
Lendo
Swedbank
SEB
ICA Banken

Andra finanslänkar:
Aktiekurser
Fonder
Aktiekurser i USA


Räntefria lån online


Räntefria lån kan du hitta på små lån som till exempel ett snabblån. Låga räntor på större lån finns på så kallade privatlån.

Snabblån, mikrolån och internetlån brukar vara räntefria lån. Men de har ofta en startkostnad vilket innebär att den kostnaden kan räknas om till ränta. Ju högre denna kostnad är i förhållande till lånebeloppet ju högre ränta blir det.

Räntefria lån att välja mellan, de lånar ut pengar helt kostnadsfritt under 30 dagar till sina nya lånekunder (Obs! 15 dgr för Pengos och 20 dgr för Nanokredit):

Vivus Vivus - Du kan låna upp till 6.000:- helt gratis (höjt lånebelopp)
Ferratum Folkia - Folkia har nu helt kostnadsfria lån upp till 5.000:- (höjt)
Vivus Kredit365 - Kredit365 erbjuder gratis lån upp till 3.000:- (ny)
Vivus ViaConto - Erbjuder nu också lån upp till 4.000:- kostnadsfritt (ny)
Ferratum Ferratum - Hos Ferratum kan du låna 500-4.000:- helt gratis
Nanokredit Nanokredit - Du kan låna 1.500:- helt kostnadsfritt
SMSKredit SMSKredit - Nu kan du låna 1.000:- helt gratis hos smskredit
SMSPengar SMSPengar - Har kostnadsfria lån på 1000:-
Pengos Pengos - Har gratis lån på 500:- under 15 dagar

Totalt sett kan du låna 23.500:- helt gratis som ny lånekund hos alla långivarna tillsammans.

Och det hänger även på hur lång återbetalningstid du har. Ju längre återbetlaningstid, ju lägre ränta eftersom du inte betalar ränta varje månad så kommer inte räntekostnaden stiga om du kan betala tillbaka lånet med lång återbetalningstid. Men räntan i detta fall är ju egentligen samma för lång som kort tid, men man brukar räkna på en årlig effektiv ränta och den kommer bli låg om man betalar tillbaka med lång återbetalningstid. Räntefria lån har ofta en liten startkostnad.

Bästa erbjudandet för räntefria lån har Vivus:
Hos Vivus lånar du upp till 4000:- helt räntefritt och utan kostnader

Erbjudande januari 2017 , helt avgiftsfritt och 0% i ränta:
Om du lånar 500 - 1000 kr hos Ferratum är det helt räntefritt och helt utan avgifter, annars är det låga räntor på övriga belopp

Snabblån, minilån och smslån är ofta små lån som du tar med en kort återbetalningstid. Beloppen brukar vara mellan 500 kronor till 10.000 kronor.

Det billigaste alternativen för att ta större lån är så kallade privatlån, är ej räntefria lån. Då kan du låna mellan 20.000 kronor till 350.000 kronor till en låg ränta. Se privatlån, där finns en mycket bra tjänst där du bara gör en ansökan online. De kommer sedan förmedla ditt lån till de flesta långivarna på marknaden. I och med detta har du stora möjligheter att få låg ränta eftersom de flesta långivarna kommer försöka ge så bra villkor som möjligt för att få dig som lånekund. Ett privatlån är även ett lån utan säkerhet, vilket betyder att banken inte kräver någon tillgång hos dig som säkerhet om du inte skulle kunna betala tillbaka ditt lån. Och att det inte krävs någon säkerhet gör att det är mycket lättare får de flesta att ta ett lån.

Ferratum

Ferratum har första hjälpen för oväntade utgifter. Låna 500-10.000:-


Om du tar ett snabblån eller mikrolån är det bra att du ser till att betala tillbaka lånet inom avtalad tid. Gör du inte det kommer det påföras extra avgifter, och då är de ju inte räntefria lån längre.Privatlaan
Populära privatlån med gratis personlig service


Nyhetsbrev för Låna Pengar Online
Nyhetsbrev

 

Jämför snabblån