Låna Pengar  
 

--------------------------------

Banker i Sverige:
SevenDay
Lendo
Swedbank
SEB
ICA Banken

Andra finanslänkar:
Aktiekurser
Fonder
Aktiekurser i USA


Låna 500 kronor utan ränta och lånekostnader


Just nu kan du låna 500 kronor utan kostnader. Snabblånet på 500 kr ansöker du snabbt och enkelt online hos Vivus. Du har i regel pengarna samma dag som du gör ansökan eller så kommer pengarna senast dagen efter.

Låneansökan, när du ska tex låna 500 kronor, är mycket enkel. Du fyller bara i önskat lånebelopp, du kan låna upp till 6000 kronor om du är ny låntagare. Du fyller även i ditt namn, adress och ditt bankkontonummer ditt du vill ha dina pengar insatt. Fyll i allt på ett formulär online och få svar inom 15 minuter om din ansökan godkänns. Du ska sedan bara godkänna att du vill ha lånet via ett sms.

Nytt erbjudande från Vivus:
Låna upp till 4000 kronor helt utan kostnader och helt räntefritt.


Erbjudande januari 2017 - ansök lån på 500 kr (även 1000kr) och du får det helt räntefritt och utan kostnader:
Enkla snabblån hos Ferratum - den billigaste långivaren på marknaden

Ett snabblån är mycket bra att ta när du är i snabbt behov av extra pengar för tillfälliga extra kostnader eller om du skulle behöva köpa något som till exempel möbler eller en resa.

Prisjämförelsen uppdaterad januari 2017:

Låna 500 - Se fler jämförelser på andra lånebelopp
Långivare Lånebelopp Total lånkostnad
Internet lån 500 kr 125 kr - flexibla enkla lån
Vivus 500 kr 0 kr för första lånet
Ferratum 500 kr 0 kr för nya låntagare
Expresskredit (inga 500 lån) -
Folkia - -
Kredit365 - -
SMS Kredit - -
Smskontanter - -
Pengos 500 kr 0 kr för nya låntagare
Nanokredit - -
Kundfinans - -
Sms pengar - -
Easycredit - -
Risicum - -
SMSlånaren - -
Lucky Loan 500 kr 275 kr

Viktigt att tänka på när du tar ett litet snabblån är att betala tillbaka lånet inom avtalad tid. Om du betalar försent tillkommer onödiga extra kostnader på lånet som förseningsavgift och dröjsmålsränta.

När du enbart ska låna 500 kronor med erbjudandet utan räntekostnader är det förstås viktigt att betala tillbaka lånet inom avtalad tid. Lån på 500 kronor brukar ha en återbetalningstid på 15 dagar. Tar du ett snabblån som är större, du har möjlighet att låna upp till 10000 kronor, så har du återbetalningstider som är mycket längre. För ett snabblån på 10000 kronor brukar det i vanliga fall vara en återbetalningstid på 3 månader. Om du behöver låna mer än 10000 kronor är det ett privatlån du ska ta. Privatlån är de mest vanliga och mest poplära lån du kan ta som ej kräver någon säkerhet från banken. Du kan låna upp till 350000 kronor med ett privatlån och återbetalningstiden är upp till 15 år.Passa på att ta erbjudandet att låna 500 kronor idag utan kostnader när möjligheten finns.Privatlaan
Populära privatlån med gratis personlig service


Nyhetsbrev för Låna Pengar Online
Nyhetsbrev

 

Jämför snabblån