Låna Pengar  
 

--------------------------------

Banker i Sverige:
SevenDay
Lendo
Swedbank
SEB
ICA Banken

Andra finanslänkar:
Aktiekurser
Fonder
Aktiekurser i USA


Blancolån - Jämförelse av de mest populära lånen

Ett blancolån är ett privatlån, dvs det krävs ingen säkerhet. Se jämförelsetabell nedan med de vanligaste lånen.

När du ansöker om ett blancolån behöver du inte ha någon säkerhet för att din ansökan ska bli godkänd. När man köper till exempel ett fritidshus så tar man ett lån där själva objektet i det här fallet huset är som säkerhet när du tar lånet. Detta innebär att banken har ditt hus som säkerhet, det vill säga, de har huset som tillgång om du inte klarar av att betala tillbaka lånet. Ett lån med säkerhet, som ett bolån är, har lägre ränta på grund av att huset finns som en säkerhet för banken. Ett tips är att ha en medsökande för banklånet, detta ökar dina möjligheter att kunna låna högre belopp.

Ring Freedom Finance på 0770-455964 för gratis personlig service 24 timmar om dygnet och de tar fram bästa blancolånen med de lägsta räntorna åt dig från de största bankerna!

Läs mer om Freedom Finance och hur du spar 1000-tals kronor på att lägga om dina lån / ditt lån


Jämförelser mellan långivarna för ett blancolån januari 2017:
Långivare Lånesumma Ränta/kommentar
Freedom Finance 5.000-350.000 kr Ring 0770-455964 - Från 3,25 %
SevenDay 10.000-300.000 kr Från 3,90 %
Lendo 5.000-350.000 kr Från 4,25 % - Populärast i Sverige
SEB Enkla Lånet 20.000-350.000 kr Från 4,75 %
Ikano Bank 20.000-350.000 kr Från 5,20 %, inga startavgifter
Leasy 5.000-25.000 kr Kostnad fr. 118 kr/mån
Pluslån SE 10.000-30.000 kr Månadskostnad fr. 218 kr
Marginalen Bank minst 50.000 kr Skräddarsydda lån
Thorn Privatlån 5.000-50.000 kr Ränta fr. 12%
Risicum 1.000-5.000 kr Populär långivare för snabblån
Ferratum 500-10.000 kr Största banken för snabblån


Lendo Privatlån

Ett blancolån är en kredit där du som låntagare har din återbetalningsförmåga som säkerhet eller underlag. Ett blancolån är ett engångslån eller så kan det även vara krediten på ett kreditkort.Snabblån
är också en variant av blancolån. Fördelen med dessa lån är just snabbheten att få pengarna, men det handlar enbart om belopp på upp till 10.000:- och med kort återbetalningstid. Och procentuellt sett är räntan högre för snabblån än för ovan blankolån i tabellen.

Hur mycket du som låntagare kan låna på ett blancolån beror på flera faktorer som din lön, beräkning på hur mycket du kan amortera, betalningsförmåga av olika räntor, om du har något borgenspåttagande, andra skulder, tillgångar, eventuella betalningsanmärkningar.

Ju mindre risk långivaren anser att du som låntagare är ju lägre ränta kan de ge dig. Detta innebär att om du har kontroll på din ekonomi kommer du få lägre räntor och det medför lägre lånekostnader för ditt blancolån.

Läs mer om privatlån här, vilket är det vanligaste namnet för ett banklån utan säkerhet.

Det finns olika alternativ till hur du kan betala tillbaka blankolån. Ett sätt är att amortera samma summa varje månad men betala olika ränta beroende på räntan just den månaden, detta medför att du betalar olika summor beroende på räntan, detta kallas rak amortering. Ett annat sätt att betala blancolån på är med ett så kallat annuitetslån. Detta innebär att du betalar samma summa varje månad. Du kommer detta sätt inte amortera lika mycket i början, för då betalar du till större delen bara räntan. Men efterhand så har du amorterat ner lånet och räntekostnaden sjunker och då kommer du kunna amortera mer. Ett annuitetslån är bra för de som vill betala tillbaka mindre på lånet i början. En nackdel är att den totala räntan vid slutbetalning kommer vara högre jämfört med ett lån med rak amortering.

Blancolån har rörlig ränta så det gäller att titta på hur hög ränta du klarar av att betala, gäller för rak amortering.Kontakta Freedom Finance på tel Telefonnummer Freedom Finance för personlig service

Privatlaan
Populära privatlån

 

Jämför privatlån
Jämför snabblånNyhetsbrev för Låna Pengar Online
Nyhetsbrev